Geçtiğimiz Nisan ayında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler boşanma kararı aldı. Avukatı aracılığıyla boşanma davası açan Hadise, psikolojik şiddete maruz kaldığını söyledi. 

Milliyet’in haberine göre, Hadise’nin, Mehmet Dinçerler’den ayrılma sebeplerinden biri daha ortaya çıktı. Sahne kıyafetlerine karıştığını dilekçesinde belirten şarkıcının, asıl krizin düet yaptığı Murda’yla ‘İmdat’ klibinde sarılmasıyla yaşandığını söylediği iddia edildi.

İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor! İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor!

İş insanı ve ailesinin, şarkıcının meslektaşına sarılmasına kızdığı ve evde kriz çıktığı konuşuluyor. Ailenin, Hadise’ye, “Nasıl sarılırsın? Evlisin” sözleriyle, baskı yaptığı öğrenildi. Şarkıcının, yapılan birçok baskıya dayanamayıp, ayrılmaya karar verdiği ve dava açtığı iddia edildi.

Evlilik yüzüğü replika mı ?

Ayrılık haberlerinin ardından Dinçerler'in evlilik teklifinde hediye ettiği 3 milyon liralık yüzüğün replika olduğu iddia edildi. Laboratuarda hazırlanan yüzüğün maliyeti ise 180 bin lira...

Dinçerler'in, sertifikası olmayan bu yüzüğü mozanit madeninden laboratuar ortamında ürettirdiğine dikkat çekildi.

Türkiye'nin ünlü pırlantacıların bile gerçeğinden ayırt etmekte zorlandığı bu yüzükler, son dönemde hayli popüler hale geldi.

İddiaya göre Dinçerler'in hediyesi olan pırlanta yüzük, çakmaydı. Fiyatı da 3 milyon değil 10 bin liraydı.

Boşanma tarihi belli oldu!

Ünlü çiftin magazin gündemini uzun süre meşgul eden ayrılıklarının ardından boşanma davasının tarihi belli oldu. Duruşma, 30 Eylül Cuma günü görülecek.