Annesinin kafasını kesip balkonda aşağı atan Ali Sayan Türkiye'nin acı bir gerçeğini hafızalara kazınmasına neden oldu.

ALİ SAYAN'IN SON SÖZLERİ ORTAYA ÇIKTI

Ali Sayan, Facebook'ta annesine düşkün olduğunu gösteren paylaşımlar yapmıştır. Annesiyle beraber yaşayan Sayan'ın çevresi tarafından sevildiği ve spora düşkün olduğu rivayetleri ortada gezerken yasaklı madde kullandığı herkes tarafından bilinen bir gerçekti. 

Ali Sayan kimdir – HaberMotto

Ali Sayan ilk ifadesinde "Anneme söyleyin kıyafetlerimi getirsin" dediği iddia ediliyor. Annesine yaptıklarını öğrenince bu durumu asla kabul etmediği ve sinir krizi geçirdiği söylentiler arasındaydı.

ALİ SAYAN ÖLDÜ MÜ?

Bağcılar'da Annesinin Canına Kıyan Ali Sayan Hakkında Sosyal Medyada  Yayılan Doğru Bilinen Yanlışlar!

Ali Sayan hakkında sosyal mecralarda paylaşımlar yapılıyor. Özellikle Ali Sayan'ın intihar ettiği yönünde paylaşımlara ağırlık veriliyor. Anne Havva Sayan son yolculuğuna uğurlanırken Ali Sayan polis ekiplerine "Ne olur annemi son kez göreyim" dediği öne sürülüyor.  Bu iddiaların ardından Ali Sayan'ın kendine zarar verdiği de söylentiler arasında.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP Genel Başkanı Özel ile önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP Genel Başkanı Özel ile önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz

HALK İKİYE BÖLÜNDÜ

Yaşanan bu gelişmelerin ardından halk ikiye bölündü. Kimisi Sayan'ın cezaevinde annesini istemesi ve olay esnasında madde etkisinde olması nedeniyle olayı istemeden yaptığını ve ağır yargılanmaması gerektiğini savunurken kimisi ise kişinin kendi tercihi ile başlayan madde kullanımının sonuçlarına katlanması gerektiğini, hafifletici sebepler ne olursa olsun ortada bir vahşet yaşandığı gerekçesiyle hakettiği cezayı alması gerektiğini savundu.