İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "Hanımla boşandık! Bahçeli güzel bir ev bulup yeniden evlenmeyi düşünüyorum" dedi.

70 yaşındaki İbrahim Tatlıses, evliliğe bir kez daha yeşil ışık yaktı.  Tatlıses 21 yaşındaki Berka Gül isimli asistanıyla aşk yaşadığı ileri sürüldü.

PROFİLİNE "İ" HARFİ EKLEDİ

Geçtiğimiz günlerde talihsiz bir kaza geçiren Tatlıses'in aracında olduğu ileri sürülen 21 yaşındaki Berka Gül'ün Instagram profiline "İ" harfi ile kalp emojisi koyması da kafaları karıştırdı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikilinin evlenecekleri de konuşulanlar arasındaydı.

Kadir İnanır'ın sağlık durumunda yeni gelişme! Doktoru açıkladı Kadir İnanır'ın sağlık durumunda yeni gelişme! Doktoru açıkladı

İbrahim Tatlıses, 21 yaşındaki kadınla aşk mı yaşıyor? Asistanı ilişki iddiasını kesin bir dille yalanladı

 Genç kadın hakkında konuşan Yazar, "Berka, İbrahim Tatlıses'in sevgilisi değil asistanı. Yemek yemesinde yardımcı oluyor… Benim yerime onu görevlendirmiştik. Berka çok genç bir kız, hukuk öğrencisi, böyle anılması çok doğru değil. Her İbrahim Bey'in yanında görünen kadın sevgilisi gibi anılması hepimizi rahatsız ediyor" dedi.