Her akşam TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2022'nin dün akşamki bölümü gergin geçti. Finale yaklaştıkça yarışmacıların hırsı ve mücadelesi de artıyor. 

Son beş isim kalan adada dün akşam ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununun kazananı Batuhan oldu. Ödüle ise Adem ve Ayşe'yi tercih ederek onları götürdü. Batuhan dokunulmazlığı kazanması sebebiyle 2022 Survivor sezonunun İstanbul'da yapılacak büyük finaline direkt gidecek.

"Batuhan, Hikmet'i potaya soktu"

Cumartesi ilk dokunulmazlığı kazanıp Nisa'yı potaya sokan Batuhan dünki dokunulmazlığı da kazanında Hikmet'in ismini verdi. Hikmet, isminin verilmesi üzerine şunları söyleyerek Adem ve Batuhan'a tepki gösterdi:

Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara'nın hayat hikayesi şaşkına çevirdi Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara'nın hayat hikayesi şaşkına çevirdi

"Batuhan kazandığında Adem'i söylemiyor, Adem kazandığında Batuhan'ı söylemiyor"

"Batuhan benim her zaman en son tercihim"

Bu sözlerin üzerine sinirlenen Adem ise "Bizim Batuhan ile bir oyun kurduğumuz yok. Batuhan benim her zaman en son tercihim. Çünkü en fazla süreyi beraber geçirdiğim tek kişi o. Kişilik olarak da seviyorum, emeği de var ortada. Bu benim vicdanım. Batuhan'ın benimle çok fazla hikayesi var. Zaten bir elin 5 parmağı kadar insan var burada." ifadelerini kullandı.

Hikmet Tuğsuz, Adem'e; "Mücadeleye çıkarken ben kazanamazsam Batuhan, Batuhan kazanamazsa ben kazanırım rahatlığıyla oyuna çıkıyorsunuz. Ama bizim için durum aynı değil. Kazanamazsan kendi bacağından asılacaksın. Demek istediğim bu. Ben hiçbir zaman potadan korkmadım" sözleriyle çıkıştı.