Survivor 2020'de hayatımıza giren Nisa Bölükbaşı 2022 All Star'a katılarak isminden sıkça söz ettirmeyi başardı. Nisa ve Barış'ın geçmişte yaşadıkları aşk sık sık güncelliğini koruyor.

İkili arasında yaşanan her konuşma izleyiciler tarafından merak konusu haline gelirken, Barış Murat Yağcı'nın Nisa için söyledikleri 'acaba Nisa'yı unutamadı mı' sorusunu gündeme getirdi.

OGEDAY İLE YARIŞAN BARIŞ OYUNU BIRAKTI

Barış Murat Yağcı ile Ogeday Girişken yarıştığı esnada, Barış yarışı bırakıyor. Bu sırada takım arkadaşı, Yağcı'ya 'senin için bağırıyoruz' diyerek tepkisini göstermişti. Barış'a ne olduysa burada oldu. 

Oyunu bırakan Yağcı, Nisa hakkında sözleri ise şu şekilde;

"Benim kafam düzelmiyor. Nisa böyle yapmaya devam ettikçe düzelmeyecek. Benden bu kadar, olmuyor artık. Zorlayamıyorum, çıkmıyor... Psikolojik olarak. " dedi.

'Ölümlü Dünya 2' filminin Netflix'e geleceği tarih belli oldu 'Ölümlü Dünya 2' filminin Netflix'e geleceği tarih belli oldu

Acun Medya ekibi ile görüşen Barış, "Daha önce de yaptık bu konuşmayu benim kafam düzelmiyor. Nisa böyle yapmaya devam ettikçe düzelmeyecek sadece o değil sakatlığımda var. Rezil oluyorum, istemiyorum" dedi. Ardından ekib ısrarı sonucunda oyuna yeniden döndü. 

"İNSAN OLDUĞUMU HATIRLADIM SADECE"

Ada konseyinde açıklamada bulunan Barış, "Herkesin derdi ve yaşadığı kendisine çok büyük gelir. Benim içimde zaten bir birikmişlik vardı. Ben buraya verdiğim sözleri tutmak için geldim ama sürecin beni değişmeye doğru gittiğini fark ettim. Sonrasında yaşadığım sakatlığım psikolojik geri dönüşümü atlatamadım. Platformdan denize atladığımızda dizimde bir ağrı hissettim, devam ettim yine de ama atışa geldiğimde bir reaksiyon olarak mekanizmayı elimden fırlattım. Bir an boşluğa düştüm. Benim adımı da, karşı takım adına da yapılmış bir hataydı, bunu kabul ediyorum. Survivor da herkesin mücadele ettiği, pes etmediği noktada ben çok büyük bir hata yaptım. Herkesden özür dilerim. O an oynamak istemediğimi söyledim. İnsanların iyi ya da kötü zamanları olur ama dibe vurmuştum, benim için berbat bir andı. İnsan olduğumu hatırladım sadece." dedi. 

Acun Ilıcalı buna karşılık olarak, "Tabii ki anlayışla karşılıyor seni. Çok zor bir mücadele ve sinirsel yıpranma var. Bunlar olabilecek şeyler" diye yanıt verdi.

Barış ve Nisa olayı hakkında bir yorum da Hakan Hatipoğlu'ndan geldi

'Bu açıklamaları Barış'ı incitmek için yapmıyor. Benim hissiyatım bu, bir erkek olarak. Benim hissiyatım şu, bence Nisa kendi yaşadığı şeyleri anlatıyor. Burada olay şu, Nisa kameralar kapandıktan sonra 'oh şimdi Barış düşünsün' demiyor. O sadece 'ben çok ağladım, ben çok acı çektim' diye düşünüyor.'