Survivor 2022'nin üçüncüsü Batuhan Karacakaya, şampiyon olamayınca annesi Gülhayat Karacakaya Acun Ilıcalı ve tüm prodüksiyona "Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun! On gündür her yere yazdım, çırpındım, oğlumun hakkı yine yenecek dedim. Karşılık bulamadım, ben kimim ki? Duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sade hak dediği için 2 senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri" sözleriyle isyan etmişti.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisine bomba oyuncu geliyor! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisine bomba oyuncu geliyor!

Batuhan Karacakaya Mahkum'da oynayacak

Survivor'da istediği yere gelemeyen Batuhan Karacakaya'nın yeni projesi yolda. Alınan duyumlara FOX TV'nin sevilen dizisi Mahkum'da Avukat Safa karakterine hayat verecek. Çalışmaları olduğu öne sürülen Batuhan Karacakaya'nın menajeri "Batuhan Karacakaya, ülkemizin en iyi dizilerinde bulunmuş, kaliteli bir oyuncudur. Kariyer basamaklarında en az her biri hala çok izlenen önceki projeleri kadar özel bir projeyi seçmek başarılı bir oyuncu için en önemli kriterdir." açıklamasını yaptı.