Hakan Ural'ın babası Selçuk Ural'ın gündeme bomba gibi düşen paylaşımlarının ardından, Hakan Ural'la daha önce tartışma yaşayan eski Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere'den ilahi adalet paylaşımı gecikmedi.

Sunucu Hakan Ural'ın daha önce kendisine, ''Evlat olsa sevilmez'' dediğini iddia eden Nagihan Karadere, sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karadere, Hakan Ural'a, ''Hakan Ural ilahi adalet tecelli etti!" sözleriyle seslendi.

Müslüm Gürses'in hiç yayınlanmamış şarkılarının yer aldığı "Tozlu Raflar" albümü çıktı Müslüm Gürses'in hiç yayınlanmamış şarkılarının yer aldığı "Tozlu Raflar" albümü çıktı

Survivor Nagihan, ''Zamanında benden için evlat olsa sevilmez demiştin. Şimdi evlat olarak sevilmeyen birisin… #HakanUral ilahi adalet tecelli etti! Kurban olduğum Allah’ım canımı yakanları hep bana bir bir gösterdi. Hem de hiç şaşmadan gösterdi. Kolay kolay ah etmem sadece Allah’a havale ederim. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Çok şükür vicdanım çok rahat daha neler neler göreceğim bundan hiç şüphem yok!'' açıklamasında bulundu.