Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'in ilişkisi sevenleri tarafından çok beğeniliyordu. İkilinin birlikte seyahate çıkmaları, sosyal medyada paylaştığı videolar ilgiyle takip ediliyordu. 

İkili hakkında sürekli ayrıldıklarına dair açıklamalara yer verilse de, çift bu durumu her seferinde yalanlamış ve birbirlerini çok sevdiklerini söylemişti.

Survivor'ın son sezonunda şampiyon olan ve şampiyonluğu günlerce tartışılan Nisa Bölükbaşı, aynı yarışmada olduğu Ogeday Girişken ile uzun zamandır aşk yaşıyor. Yarışma esnasında ilişkilerini göz önünde yaşamayan ikili, Türkiye'ye döndükten sonra aşklarına saklamadan, sosyal medyada bol bol paylaşım yaparak yaşamaya devam ettiler. Ancak genç çiftten sevenlerini üzecek bir haber geldi.

Survivor 2021'in en çok konuşulan isimlerinden Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken, sevgililik iddialarıyla sık sık gündeme gelmişti hatırlarsanız.

Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken ayrıldı mı?

Survivor 2021'in en popüler isimlerinden Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'nin ilişki yaşamaya başlaması çok konuşulmuştu.

İkili hakkında sürekli ayrıldıklarına dair açıklamalara yer verilse de, çift bu durumu her seferinde tiye almış ve birbirlerini çok sevdiklerini söylemişti.

İkili Instagram hesaplarında birbirlerini takip etmeyi bıraktılar.

Genç çiftin instagram hesaplarından takipleşmeyi bırakması akıllara 'ayrıldılar mı' sorusunu getirdi. Daha öncesinde ayrıldıkları iddia edildiğinde birlikte fotoğraflar paylaşan çift hem fotoğrafları sildi hem de birbirlerini takipten çıktı.

Daha öncesinde ayrıldıkları iddia edildiğinde birlikte fotoğraflar paylaşan çift hem fotoğrafları sildi hem de birbirlerini takipten çıktı.

Ceyda Düvenci'nin yeni aşkından doğum gününde olay sözler! Ceyda Düvenci'nin yeni aşkından doğum gününde olay sözler!

İkilinin neden ayrıldığı bilinmezken taraflardan da bu iddialara bir yanıt gelmedi.