Nuri Alço'nun eşi duyurdu: Sağlık durumunda yeni gelişme Nuri Alço'nun eşi duyurdu: Sağlık durumunda yeni gelişme

Survivor 2022 bitse bile yankılara devam ediyor. Formsante dergisinin Eylül kapağında Survivor All Star Şampiyonu Nisa Bölükbaşı’nın yer aldı. Dergiye konuşan Bölükbaşı'nın samimi itirafları yeniden gündem oldu. 

Bu ikinci dönüşün; şampiyon olarak dönmek nasıl bir şey?

Bence herkes şampiyon olarak döndü sadece tek biri kupayı kaldırdı; o da NBFC (Nisa Bölükbaşı Fan Club) oldu. Aslında sadece NBFC’de değil, nereye gidersem gideyim markette, sokakta her yerde büyük bir sevgiyle karşılaşıyorum. Teyzeler “Evimizin kızısın, iyi ki bizden biri kazandı, biz kazanmışız gibi sevindik” diyor. Yüzde 100 herkes destekliyor diyemem, zaten oylamadan da belli bu, ama her 10 kişiden yedisi seviyor diyebilirim. Bir keresinde sinirlendim ve kupayı fırlatmak istedim ama bunu yaparsam insanların desteğini, SMS’lerini ve emeğini çöpe atmış olurum dedim, vazgeçtim.

Kaç kilo gittin, kaç kilo verdin ve kaç kiloyla geri döndün?

Kilo burada sadece bir rakam; her vücudun farklı bir durumu var. Biri 55 kg dediğinde tombul duruyor, diğeri anoreksiya gibi duruyor. Açıkçası kilomun detaylarını bilmiyorum.

Adada sevdiğin adam da vardı; hem birliktesiniz hem ayrı. Nasıl yürüttünüz?

Biz yarışma belli olmadan bir ilişkiye başladık. All Star belli olunca bir anlaşma yaptık. Biz birey olarak burdayız ve bu ilişki üstünden yürümeyelim ama sorulursa inkar da etmeyeceğiz dedik. Sevgili misiniz? sorusunu hiç inkar etmedik. Ogeday 2017 şampiyonu ve prime ihtiyacı yok. Ben kendi senemde çok büyük bir kitleyi arkama aldım. O yüzden ilişki üstünden gündeme gelmeye ihtiyaç duymadık. Gerçekten iyi ki böyle oldu. Tekrar gitsek, kaybedeceğimizi bilsek bile hiçbir şeyi degiştirmezdik. Bir daha Survivor’a gitsem, ki gideceğimi zannetmiyorum zirvede bıraktım, her şeyi yine olduğu gibi yaşardım.