Sofia Margariti, 2020-2021 sezonunda Survivor'da yarıştığı sırada geçirdiği bacak sakatlığı sonucu yarışmadan ayrılmak durumunda kalmıştı.

Yarışmadan sonra Yunanistan'a dönen yarışmacı, yaşadıklarından dolayı Acun Ilıcalı ve ekibini suçlayarak yasal yollara başvurdu.

'Ölümlü Dünya 2' filminin Netflix'e geleceği tarih belli oldu 'Ölümlü Dünya 2' filminin Netflix'e geleceği tarih belli oldu

"SAKATKEN YARIŞMASI İÇİN BASKI YAPILDI"

Magazinkolik'in haberine göre; Survivor ve yetkililerine 200 bin Euro yani 3 milyon 600 bin TL tutarında manevi tazminat davası açan yarışmacının avukatı, Apostolos Lytras "Müvekkilim sakatlandığında doktor bile olmayan fakat 'paramedik' olarak adlandırılan biri tarafından ilk tedaviyi gördü ve yarışması için baskı yapıldı. Bu yüzden müvekkilim bir 'reality show doktorunun' yanlış müdahalesi sebebiyle yürüyemiyor. Yunanistan'da kendisine çok farklı bir tanı konuldu. Sakatlanmasına rağmen zorla devam ettirdiler, müvekkilim bu yüzden yürüyemiyor. Bunların karşılığı olamaz fakat 200 bin Euro tazminat davası açtık. Yunanistan mahkemelerinin en iyi kararı vereceğinden eminiz" iddiasında bulundu.