Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, "Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım, çırpındım. 'Oğlumun yine hakkı yenecek' dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri" diye bir paylaşım yaptı. 

Acun Ilıcalı ise yapılan bu yoruma sessiz kalmadı. Konuya ilişkin açıklama yaptı. Acun, "Oylamayla ilgili şunu söyleyebilirim; Batuhan'ın hakkı yenmedi. Bunu garanti edebilirim çünkü Nisa, Batuhan'ın üç katına yakın oy aldı" dedi.

"Batuhan'ın annesi 'Hakkımı yendi' diyor, ne hakkı yenmiş? Batuhan'ı severim ama hayatında üç oylamaya girmiş, ikisinde elenmiş. Oğlunun emeğinin çalındığını düşünüyorsa, Nisa'nın oyu Batuhan'ın üç katı. Kim oğlunun hakkını yemiş, neden yesin?" diye eklendi.

 Acun Ilıcalı, SMS sıralamasını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

Survivor'da yüksek SMS alarak şampiyon olan Nisa'nın, sıralamada hep en ön sırada olduğu görüldü. Öte yandan Batuhan'ın annesi, bu paylaşım sonrası Twitter hesabını kapattı.

ŞAMPİYON NİSA

İnci Taneleri'ne Azem'in kızı Nehir geliyor! Merakla beklenen o oyuncu kim? İnci Taneleri'ne Azem'in kızı Nehir geliyor! Merakla beklenen o oyuncu kim?

Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu her ne kadar tartışma çıkartsa da performanstan ziyade ekranlara nasıl yandığının önemi bir kez daha ispatlanmış oldu.. SMS sıralamasında diğer yarışmacılardan yüksek bir oy oranı bulunan Nisa Bölükbaşı'nın birinciliğini kutluyoruz. Tebrikler Nisa Bölükbaşı...