TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'da finale çok az kalmışken rekabet ve mücadele de alevleniyor. Yarışmacılar hız kesmeden müccadelelerine devam ederek final koltuğuna oturmak istiyor. 

Dün yayınlanan bölümde ise dokunulmazlığı kazanan isim Ayşe oldu. Kıyasıya bir mücadele izlediğimiz dokunulmazlık oyununda Ayşe'nin kazanmasıyla dengeler değişti. Ayşe konseyde şunları söyleyerek Nisa'nın ismini verdi:

"Bugün 3 kadın yarı final oynadı. 2 kadın da final oynadı. Çok güçlü yarışmacılarız ve kadınlarız. Bu ayrım son zamanlarda çok yapılmaya başladı. Bir kadın şampiyon olsun istiyorum. Bunun olmasını isterken de kendimin son anda son 4'e kalmadan önce ismimin söylendiğini de biliyorum. Burası kadın-erkek ayrımının yapılmasına ihtiyacın olduğu bir yer değil. Çünkü burda hepimiz eşit şartlarda yarışıyoruz. Erkeklerden aşağı kalır bir yanımız olduğunu düşünmüyorum. Bu tarz ayrımlara bence gerek yok. Biri şampiyon olucaksa kadın-erkek ayrımıyla değil gerçekten hak eden biri şampiyon olmalı. Kendi takımımımdan birini dokunulmazlığı alır almaz söylemek istemiyorum. Eğer kadın bir yarışmacı şampiyon olacaksa da potadan çıkabildiği için olucaktır. Bu bağlamda da üzülerek Nisa demek istiyorum."

Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'dan sevenlerini üzecek haber: Trafik Kazası geçirdi! Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'dan sevenlerini üzecek haber: Trafik Kazası geçirdi!

"Beklediğim şeydi"

Nisa ise Ayşe'nin kendi adını söylemesine şu sözlerle yanıt verdi:

"Beklediğim şeydi. Şaşırmadım ama sadece Ayşe'nin söylediği şeylerin arkasında duracağını tahmin ediyordum. Çünkü "Sembolu alırsam Hikmet'i söyleyeceğim" dedi. Ayşe ise bu iddiayı yalanadı ve öyle birşey demediğini belirtti.

Şuan potada olan isimler Berkan ve Nisa.