Dün akşam Survivor'ın 116'ıncı bölümü ekranlara geldi.  Dokunulmazlık oyunu için yarışan gönüllüler ve ünlüler takımı kıyasıya mücadele verdi. Güç ve dengenin ön planda olduğu oyuna Nisa Bölükbaşı damga vurdu. 

NİSA SEREMONİDE UYUYAKALDI

Oyunu sunmak için seremoniye gelen Murat Ceylan, Nisa Bölükbaşı'nın uyuduğunu gördü. Ceylan, "Nisa bugün uykusunu alamadı herhalde” dedi. Ancak Nisa Bölükbaşı hiç oralı olmadı. Doktor kontrolünden geçen Nisa Bölükbaşı için herhangi bir durum yokken, oyuna girmek istemediğini söyledi. 

Survivor Nisa seremonide uyuyakaldı Konseyde gergin dakikalar

DOKUNULMAZLIĞI GÖNÜLLÜLER TAKIMI KAZANDI

1-1 eşitlikten sonra en iyiler performansına kalan dokunulmazlık oyununu Nagihan'ın Sema'ya karşı aldığı sayı ile gönüllüler takımı kazandı. Dokunulmazlık sembolü 6/7 yapan Evrim'e verildi.

"BİZ Mİ YANLIŞ YAPIYORUZ?"

Nisa ile ünlüler takımı arasında Nisa'nın oyuna çıkmamasıyla ilgili konuşmada tansiyon yükseldi. Anıl, Nisa için, "Burada son düzlüğe gireceğiz artık. Herkes canını dişe takmış şekilde. Bu olay benim ağrıma gidiyor. Hiçbirimiz sakat değil miyiz? Uykumuz yok mu? Biz yanlış mı yapıyoruz?" dedi. 

'Ölümlü Dünya 2' filminin Netflix'e geleceği tarih belli oldu 'Ölümlü Dünya 2' filminin Netflix'e geleceği tarih belli oldu

Batuhan ise "Dışarıda bizim yerimizde olmak isteyen insanlara örnek olmak zorundayız. Anıl'ın söylediği doğru. Hepimizin sakatlıkları var. Nisa'yı sempatik olarak izliyordum. Benim aile ödülümün önüne geçerse bu sempatiklik olmuyor. Nisa iletişim oyunlarını sevmiyor diye bir şey var" dedi.

Survivor Nisa seremonide uyuyakaldı Konseyde gergin dakikalar

"BEŞ KİŞİ KALDIK, HERKES İYİ TABİ..."

Eleme adayı olan Anıl konseyde yaptığı açıklamada, "Beş kişi kaldık. Herkes iyi tabii ki. Önemli bir dokunulmazlıktı ama kaybetmenin ceremesini çekiyoruz. İşime odaklandım mücadeleyi verdim sonuna kadar. Çokça da performans birincisi çıktım. Sıkıntı yok inşallah alnımızın akıyla çıkacağız potadan. Beni sevenlere, izleyenlere güveniyorum. Sevenlerim ne derse o olur" sözleri ile dikkat çekti.