Survivor All Star'da gerilim günden güne artıyor. Dengelerin sürekli değiştiği yarışmada dokunulmazlık oyununu kaydeden takım Gönüllüler oldu. Oyun esnasında Nisa Bölükbaşı'nın hareketleri damga vurdu. Gündem olan hareket çok konuşuldu. İşte detaylar...

Survivor All Star'da 2022'de finale doğru yaklaşırken gerilim iyiden iye tırmanıyor. 

Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında yaşanan rekabet ve gerginlik kadar; yarışmacıların kendi aralarında yaşadıkları tartışmada dikkat çekiyor. 

Survivor All Star'da Merve Aydın ile Perviz'in sakatlık yaşamaları nedeniyle yarışmadan diskalifiye edildi. Ardından o hafta eleme yapılmadı. 

OYUN ESNASINDA NİSA ÇILDIRDI

Survivor All Star'da, Evrim ile Sema arasında yaşanan gerginlik henüz tazeliğini korurken Nisa Bölükbaşı'nın duvara kafa atması çok konuşuldu.

Survivor'da tansiyon giderek yükseliyor! Survivor Nisa cinnet geçirip duvara kafa attı

Survivor İtalya'da süpriz isim! “Bir Zamanlar Çukurova”da oynamıştı Survivor İtalya'da süpriz isim! “Bir Zamanlar Çukurova”da oynamıştı

Nisa, oyunu kaybedince sinirlenip atış duvarına kafa attı. Öte yandan dokunulmazlık oyunu esnasında Evrim'in Sude'ye yenilmesinin ardından sinirlerine hakim olamayan Evrim, ünlüler benchine doğru elindeki halkayı atması Sema'yı kızdırdı.

BEN ÖZRÜMÜ DİLEDİM, SANANE?

Evrim, "Ben özrümü diledim, Adem bir şey demiyor sen tepki veriyorsun." diyerek kendini savundu. Sema ise "Düş yakamızdan, sen ne demek istiyorsun. Neyimiz var bizim Adem'le diyerek" tepki gösterdi. 

Survivor'da tansiyon giderek yükseliyor! Survivor Nisa cinnet geçirip duvara kafa attı

Evrim Sema'nın söylediği sözlere anlam veremedi " Sen nereye çekiyorsun konuyu?" diyerek Sema'nın tepkisinin yersiz olduğunu vurguladı. 

Survivor'da tansiyon giderek yükseliyor! Survivor Nisa cinnet geçirip duvara kafa attı

Yaşanan kavga sonrası dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı Hikmet'i potaya soktu.