Her yıl izleyicilerin karşısına çıkarak ekranların sevilen yarışması haline gelen Survivor'da bu yıl All Star formatıyla ekranlara geliyor.  21 Haziran 2022 Salı gününkü bölümde, adaya Berkan veda etti.

Gitgide azalan yarışmacılardan finale kalan ismin kim olacağı merak konusu haline geldi. Geçen sezonlarda şampiyon olarak isimlerinden söz ettiren yarışmacılar bu sezon son düzlükte elenen isimler arasında yer aldı. Avatar Atakan'ın elenmesinin ardından Ogeday'ın da en düşük SMS'i alarak adaya veda etmesi dengeleri tamamen değiştirmişti. Hal böyle olunca kimin birinci olacağının belli olmaması heyecanı daha da arttırmaya başladı.

Bu sezon kim şampiyon olacak? İşte tam olarak bu sorunun cevabına çok yaklaştık. Ada toplam 6 kişi kaldı ve finale yaklaştık. Adem, Ayşe, Nisa, Nagihan, Batuhan ve Hikmet arasından kim Survivor 2022'in şampiyonu olacak? 

SON BÖLÜMDE AYŞE-NİSA GERİLİMİ ADAYA DAMGA VURDU

Oyun sırasında Ayşe ve Nisa arasında tansiyon yükseldi. Nisa'nın kendisinin taklidini yapması ve ona doğru bağırarak sevinmesinden rahatsız olan Ayşe, 'Yakışmıyor Nisa' dedi. Bunun üzerine Nisa da "Senin iki yüzlülüğün de hiç yakışmıyor" ifadelerini kullandı.

Bunu neye dayanarak söylediğin soran Ayşe'ye yanıt veren Nisa, "Bu takıma geçip, 'Ben mavi takımı hiç sevmiyorum. Burada kendimi buldu' dedin" diye konuştu. Ayşe de ona "Karıştırdın herhalde bunu ben değil, sen söyledin" dedi.

Ben Bu Cihana Sığmazam'da yaprak dökümü! İşte diziye veda eden flaş isim Ben Bu Cihana Sığmazam'da yaprak dökümü! İşte diziye veda eden flaş isim

Konseyde, oyun sırasında Nisa ile yaşanan gerilim hakkında konuşan Ayşe, "Nisa'ya yakıştıramadığım şeyler oldu oyun içinde. Benim taklidimi yapıyor ağız bükerek. Bana doğru bağırma sevinme gibi serzenişte bulundu. Hiçbir zaman saygısızlık yapmayı istemem" dedi.