Seyircileri ekrana kitleyen Survivor All Star'da finale doğru giderken heyecan gitgide artmaya başladı. Son bölümde kırmızı takım dokunulmazlığı kaybetti ve adaya veda eden isim Sema Aydemir oldu. Kırmızı takımda kadın yarışmacı olarak tek bir kadın oyuncu kaldı. O isim ise büyük bir fan kitlesine sahip Ayşe Yüksel. Bu durum takım içinde dengesizliğe sebep olduğu için takımlar üçüncü kez değişecek. 

Çift hakim karşısına çıktı: Dilan Polat göz yaşlarını tutamadı Çift hakim karşısına çıktı: Dilan Polat göz yaşlarını tutamadı

Acun Ilıcalı konseyde; "Bizim takım planlamamız vardı. Sema'nın vedası onu değiştirmiş oldu. Bu haftadan itibaren, takımlarda ikişer kadın olacak. Takımları belirlemek içinse Perşembe akşamı bir konsey yapacağız." sözlerini dile getirmişti.

Yeni takım hakkında birtakım ifşalar ortaya çıktı. Bunlar arasında Haberlerankara haber sitesinde yer alan habere göre, Kırmızı takım yarışmacıları; Batuhan, Evrim, Ayşe, Anıl, ve Adem olarak Mavi takım ise; Nisa,Ogeday, Atakan ve Hikmet olarak sıralandı. Konu hakkında Acun Medya'dan net bir açıklama gelmedi.