Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 64 yaşındaki Arife Gökçe’nin kaybı gündem oldu. Evinde tavuk pişirirken kaybolan Gökçe’yi bulmak isteyen yakınları programa katılarak Müge Anlı'dan yardım istedi. Programda, yaşlı kadının köylüsü olan Sinan adındaki bir kişinin Gökçe’ye cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı. İddialar üzerine Sinan’ın yayına katılmasıyla programa telefon yağdı. Yayına bağlananlar, Sinan’ın yaşlı köylü kadınları hedef alarak cinsel içerikli mesajlar attığını anlattı. Sinan Sardoğan iddiaları yalanlarken, stüdyoda gergin anlar yaşandı.

Müge Anlı'dan tacizci adama sert tepki! "Bacaklarıma bakma yararım senin beynini!"

BACAKLARINA BAKTIĞINI FARK EDİNCE SERT TEPKİ GÖSTERDİ

"Yine soruyorum, ne işin vardı bu mahallede. Tayfun'un 'Annemle konuşma ona mesaj atma' demesine rağmen hala daha onun mahallesine niye gidiyorsun?" diye soran Müge Anlı, Sinan Sardoğan'ın bacaklarına baktığını fark edince sert çıktı."Benim de bacaklarıma bakma. Sana bir uçarım buradan. Yararım senin beynini."

ATV'de canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortam bir anda gerildi. Çok sayıda kadın canlı yayına bağlanarak Sinan Sardoğan'ın tacizci olduğunu iddia etti. Sardoğan ise Arife Gökçe olayına ilişkin verdiği çelişkili ifadelere rağmen iddiaları yalanladı. Müge Anlı, Sinan Sardoğan'ı uyardı.

"ADAMI SİNİRLENDİRME"

Sinan, Müge Anlı'yı canlı yayında "Adamı sinirlendirme" diyerek tehdit etti. Sinan konuşmasının devamında da Müge Anlı'ya "Yarıyordun beynimi gel" dedi. Bu anlarda Müge Anlı çok sinirlendi. 

'Kuruluş Osman'da üzen ayrılık! Ne zaman veda edecek? 'Kuruluş Osman'da üzen ayrılık! Ne zaman veda edecek?

Herkese küfürler savuran Sinan'a, Müge Anlı "Ancak ağzında bu laflar, bir şey yapamadığın için" dedi.