Türkiye Elektrik İletişim A.Ş TEİAŞ Teknisyen alımı yapacağını duyurdu. Kamu ilan sitesi üzerinden yayımlanan alım ilanına göre Türkiye Elektrik İletişim A.Ş TEİAŞ 16 ilde bulunan teşkilatlarında elektrik teknisyeni pozisyonunda görevlendirmek üzere toplamda 53 teknisyen alımı yapacağını duyurdu.

Rekabet Kurumu, 25 uzman yardımcısı alacak! Başvurular ne zaman? Rekabet Kurumu, 25 uzman yardımcısı alacak! Başvurular ne zaman?

TEİAŞ Teknisyen alım ilanında belirlenen şartları taşıyan adaylar başvurularını  1 – 5 Ağustos 2022 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden online olarak yapabilecekler. Adaylarda aranacak şartlar İşkur iş ilanlarında ve Şirketin internet sitesinde (www.teias.gov.tr) ilan edilecektir.

Hangi İllere Kaç Personel Alımı Yapılacaktır?

Elektrik Teknisyeni için İş başvurusunda bulunacak adayların merakla beklediği hangi il kaç işçi alımı yapacağı aşağıda belirtilmiştir.

16 İstanbul, 2 Konya, 6 Samsun, 6 Kayseri, 2 Niğde, 1 Nevşehir, 4 Gaziantep, 1 Şanlıurfa, 3 Trabzon, 2 Erzurum, 2 Diyarbakır, 2 Van, 1 Iğdır, 2 Kırklareli, 2 Denizli, 1 Çankırı olarak belirlenmiştir. 

Personel Alımı İş Başvuru Şarları Nelerdir?

Kamu personeli alımı için Türkiye Elektrik İletim A.Ş Genel Müdürlüğü kamu personeli alımı için henüz iş başvuru şartları belirtilmemiştir. Yapılan iş başvurusu için istenilen şartlar İŞKUR ve TEİAŞ resmi internet adresi üzerinden yayınlanacağı belirtilmiştir.

İş Başvuru Şekli ve Tarihi

Türkiye Elektrik İletim A.Ş Genel Müdürlüğü ilanına başvurmak isteyenler başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaktır.

Başvuru tarihi 1-5 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvuru Kılavuzu