İstanbul Esenyurt İstiklal Mahallesinde 12 Ocak günü meydana gelen olay iddialara göre şöyle yaşandı. S.G. ve eşi K.G. olay günü bilinmeyen bir nedenle tartıştı. S.G. eşini evde bırakıp işe gitti. Ancak bir süre sonra eşiyle yaşadığı tartışmadan dolayı rahatsız olup tekrar eve geçmeye karar verdi.

"Para sayma" soruşturmasında CHP'li Özcan'ın ifadesine ulaşıldı: Bağışı parti adına aldım "Para sayma" soruşturmasında CHP'li Özcan'ın ifadesine ulaşıldı: Bağışı parti adına aldım

Eşinden özür dilemek için eline çiçek alıp eve gelen S.G. hayatının şokunu yaşadı. Karısı K.G. evde yarı çıplak haldeydi. Evde gezinen S.G. eşinin iş arkadaşı E.K.'yı da çocuk odasında yatağın altında çıplak olarak buldu.

"ÖZÜR DİLEMEK İÇİN DÖNDÜM"

Bu durumu polise bildirmek için hemen 112'yi aradı. Polis ekipleri eve gelene kadar iddiaya göre eşi K.G.'yi de bir süre darp etti. Gözaltına alınan S.G. ifadesinde; "Eşimle kavga ettik. İşe gittim bir süre sonra özür dilemek için çiçek alıp gelmeye karar verdim. Geldiğimde eşimin iş arkadaşı E.K.'yı çocuk odasında yatağın altında yarı çıplak yakaladım öfkelendim" dediği öne sürüldü.

"EŞİ EVE GELİNCE KORKTUM"

Sabah'ta yer alan habere göre; E.K. ise ifadesinde; "Arkadaşım aradı morali bozuktu. Bende yanına geldim. Eşi eve gelince korktum saklandım" dediği iddia edildi.