İstanbul'da TEM Otoyolunun Esenler mevkisinde dün gece bir otomobilin yol kenarındaki ağaca çarpması sonucu 5 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı.

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Fotoğraf: AA

Alınan bilgiye göre, Edirne istikametine seyreden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 31 ADU 875 plakalı otomobil, Esenler mevkisinde kontrolden çıktı. Bariyerleri aşan otomobil, yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi.

Solingen faciasından 31 yıl sonra aynı korkunç şüphe! Türkiye adalet istedi Solingen faciasından 31 yıl sonra aynı korkunç şüphe! Türkiye adalet istedi

Haber verilmesi üzerine olay yerine emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan 4 kişi, itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı.

2 KİŞİ OLAY YERİNDE, 3 KİŞİ HASTANEDE ÖLDÜ

Otomobilde bulunan 6 kişiden 2'sinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Hastaneye kaldırılan 4 yaralıdan 3’ünün de yaşamını yitirdiği öğrenildi. Tedavisi süren diğer yaralının durumunun ağır olduğu açıklandı.

Olay yerinde hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedeni, incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Kaza nedeniyle soruşturma başlatıldı.