Twitter'ın en yeni yönetim kurulu üyesi ve en büyük paydaşı Elon Musk , sosyal medya ağının "ölmekte olup olmadığını" sormak ve çok takip edilen ancak nadiren paylaşım yapan şarkıcı Justin Bieber gibi kullanıcılara seslenmek için tweet attı.

Tesla patronu , "Bu 'en iyi' hesapların çoğu nadiren tweet atıyor ve çok az içerik yayınlıyor," diye yazdı Tesla patronu, en çok takipçiye sahip 10 profilin bir listesini yazdı - 81 milyon takipçisi ile sekizinci sırada yer alan bir liste.

" Twitter ölüyor mu? " yazdı.

Eski ABD Başkanı Barack Obama , 131 milyon takipçi ile zirvede yer alırken, onu Bieber, Katy Perry, Rihanna ve Taylor Swift gibi yıldızların yanı sıra Hindistan başbakanı Narendra Modi ve futbol yıldızı Cristiano Ronaldo takip ediyor.

Musk, "Örneğin @taylorswift13, 3 aydır hiçbir şey paylaşmadı" diye devam etti.

"Ve @justinbieber tüm yıl boyunca yalnızca bir kez gönderi paylaştı."

Sosyal medya şirketi, açık sözlü ve kutuplaştırıcı yöneticinin şirkette yüzde dokuzdan fazla hisse aldığını ve onu Twitter'ın en büyük hissedarı yaptığını açıklamasının ardından Salı günü yönetim kuruluna Musk'ı atadı.

Musk, yakında " Twitter'da önemli iyileştirmeler" yapmayı dört gözle beklediğini söyledi ve uzun süredir tartışılan bir ince ayar olan hizmete bir "düzenle" düğmesi eklenip eklenmeyeceği konusunda takipçilerine anket yapmaya başladı.

Twitter şimdi bir tanesini denemeye başlayacağını söyledi.

Perşembe günü Musk, 2018'de bir Joe Rogan podcast'inde marijuana içtiği bir fotoğrafını tweetledi ve "Twitter'ın bir sonraki yönetim kurulu toplantısı aydınlatılacak" başlığını attı.

İspanya’daki muhalefet partiden sert eleştiriler: Avrupa ikiyüzlülükle böyle öldürüyor İspanya’daki muhalefet partiden sert eleştiriler: Avrupa ikiyüzlülükle böyle öldürüyor

Yahudi grupların tweet'ini Kanadalı lider Justin Trudeau ile Adolf Hitler'i Covid-19 aşısı zorunlulukları konusunda karşılaştırırken yaptığı gibi, onun maskaralıkları genellikle kaşları kaldırır ve zaman zaman kınar . Musk daha sonra tweet'i özür dilemeden sildi.

Washington Post raporuna göre, atama bazı çalışanlar arasında şüphelere yol açtı .

Kaliforniya merkezli sosyal medya şirketindeki işçiler , Post tarafından gözden geçirilen Slack hakkındaki açıklamalara göre, Musk'ın transseksüel meseleler hakkındaki açıklamaları ve zor ve azimli bir lider olarak itibarı hakkındaki endişelerini dile getirdiler.

Bir California ajansı, Siyah işçilere karşı ayrımcılık ve taciz iddiasıyla Tesla'ya dava açtı . Elektrikli otomobil üreticisi, ayrımcılığa karşı olduğunu söyleyerek suçlamaları reddetti.

Bu haber ANews'dan alınmıştır.