2. Bölümün yayınlandığı gecede başta Türkiye olmak üzere 23 ülkede aynı anda sosyal medyada trendlerde yerini alan Akınözü oyunculuğu ile büyüledi.

Bölümde partneriyle yapmış olduğu tutkulu dans İspanyol basınında ses getirdi.İşte o dansın İspanyol basınındaki haberi: Akın Akınözü, yeni projesinde partneriyle yapmış olduğu tutkulu bir dansla tüm sosyal ağ sıralamasında lider oldu. Akınözü, yeni dizisi Tuzak'ın ikinci bölümünde tutkulu bir dans sahnesine hayat verdi ve onu Türk oyuncular arasında birinci sıraya taşıdı. 

Nuri Alço'nun eşi duyurdu: Sağlık durumunda yeni gelişme Nuri Alço'nun eşi duyurdu: Sağlık durumunda yeni gelişme

İkinci bölümün doruk noktasına ulaşan sahnesinde Akınözü ve partneri Bensu Soral ile romantik tansiyonun bölümün en üst noktasına ulaştığı bir dansın koreografisini yaptı. Sekansta aktörün, müziğin ve ritmin önemini yakaladığı ve çapraz bakışlar ve vücutlarının yakınlığı unutulmaz anı ifade ettiği tutkulu bir düelloda nasıl dans ettiklerini görebilirsiniz. Akınözü aslında Tuzak'ın bu ikinci bölümünden sonra önemli bir dönüm noktasına imza attı ve kuşkusuz dans sahnesinden de güç aldı.

Adba'nın yaptığı "Ekranın en sevilen oyuncuları" kategorisinde sosyal ağlarda yüksek bir performans ile birinci sırada lider oldu. Hercai" ve "Kaderimin Oyunu" dizisinin yıldızı, takipçileri tarafından oldukça beğenilen yeni görünümüyle "Umut" adlı karakterine çok güçlü bir görünüm derinlik kazandırmayı başardı. Akın Akınözü yeni karekter imajı ile büyük takdir ve hayranlık kazandı.