Kanal D’nin, her salı akşamı yayınlanan ve milyonlarca insanı ekran başına kitleyen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, yeni sezon ilk bölümüyle ekrana geldi.

Yayınlanan yeni bölümüyle sezona zirvede bir başlangıç yapan dizi, Total kategoride 4.52 reyting 14.41 izlenme payı ile birinci olurken, AB kategoride 3.53 reyting 11.85 izlenme payı ile, 20+ABC1’de ise 4.69 reyting 14.13 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi oldu.

Sosyal medyada da oldukça beğenilen ve çok konuşulan Üç Kız Kardeş, kullanıcılardan çok sayıda yorum aldı.

Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu ise Sevgi Yılmaz, Nilüfer Özçelik ve Ceylan Güleç kaleme alıyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin başrolünde İclal Aydın ve Reha Özcan başta olmak üzere Almila Ada, Özgü Kaya, Berker Güven ve Melisa Berberoğlu yer alıyor. Oyunculukları ve başarılı performansları ile dizide göz doldururken, Üç Kız Kardeş’in dram ve entrika yüklü hikayesi de izleyiciler tarafından heyecanla takip edilmeye devam ediyor.

Arka Sokaklar dizisinden şaşırtıcı gelişme: Şevket Çoruh geri mi dönüyor? Arka Sokaklar dizisinden şaşırtıcı gelişme: Şevket Çoruh geri mi dönüyor?

Dizide Berker Güven ve Özgü Kaya’nın hayat verdikleri Türkan ve Somer karakteri sosyal medyada çok konuşuluyor.ve kendi istekleri dışında evlendirildikten sonra aşık olan Türkan ve Somer’in hikayesi ise Üç Kız Kardeş’in en çok merak edilen ve sosyal medyada da en çok konuşulan konularının başında gelmekte.