Ekranlara güçlü bir giriş yapan dizi dün akşam yayınlanan 5. bölümüyle de lider oldu. Dizi yeni bölümünde tüm kategorilerde en çok izlenen dizi oldu. AB ve ABC1 kategorilerinde dizinin özeti ise ikinci sırada yer aldı.

Star TV'de yayınlanmaya başlayan Yalı Çapkını dizisinin başrollerinde genç oyuncular Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in yanı sıra Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu ,Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı gibi tecrübeli isimler de yer alıyor.

Televizyon ekranında milyonların beğenisini kazanan ve reytingleriyle sezonun en başarılı ilk 3 dizisinden birisi olan Yalı Çapkını, sosyal medyada da her hafta gündemin ilk sırasında yer alıyor. Popüler dizi youtube ortamında da milyonlarca izlenme oranlarını çok kısa sürelerde elde edebiliyor.

Yalı Çapkını dizisinin tüm bölümlerini paylaşan Star TV yönetimi, youtube ortamında elde edilen izlenmelerden de çok memnun.

Yalı Çapkını dizisinin ilk 3 bölümünün tamamının yayınlandığı videoların her biri 10’ar milyon izlenme elde etti. Dördüncü bölümün de 9 milyona kısa sürede yaklaşması diziye olan ilginin büyüklüğüne işaret ediyor.

İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor! İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor!

Yalı Çapkını dizisinin konusu 

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Yalı Çapkını dizisinin hikayesi ise sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilmesiyle başlıyor. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir. Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir.