Arka Sokaklar dizisinden şaşırtıcı gelişme: Şevket Çoruh geri mi dönüyor? Arka Sokaklar dizisinden şaşırtıcı gelişme: Şevket Çoruh geri mi dönüyor?

Kanal D'de yayınlanan ve her pazan milyonlarca seyirciyi ekran başına kitleyen Yargı dizisinin yeni bölümünden ikinci tanıtımı yayınlandı.

Tanıtımda yer alan görüntülerde Ilgaz Ceylin’in bir kez daha sorumsuz davranışları karşısında isyan ediyor. Öbür yandan kardeşinin en son Yekta ile görüştüğünü öğrenen Pars, Ceylin’le birlikte soluğu Yekta’nın yanında alıyor.

Senaristliğini Sema Ergenekon'un yaptığı sevilen dizinin kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Samet Kaan Kuyucu, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Seyirciyi ekrana kitleyen ve her hafta merakla beklenen Yargı dizisi yeni bölümüyle 2 Ekim Pazar akşamı saat 20:00’de Kanal D’de..