TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat hem de Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisi üstünlüğünü korumaya devam ediyor. Her iki dizinin de çok geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Teşkilat ve Yargı dizilerinin çok geniş bir izleyici kitlesini kendisine bağlaması nedeniyle televizyon kanalı yetkilileri pazar akşamlarını riskli buluyor. Çünkü pazar akşamları yayınlanan diğer kanallardaki dizilerin ömrü uzun sürmüyordu.

Yargı dizisi saat kaçta yayınlanıyor, Yargı yeni bölüm bu akşam var mı?  İşte 5 Aralık Kanal D yayın akışı - Güncel Haberler

'Ölümlü Dünya 2' filminin Netflix'e geleceği tarih belli oldu 'Ölümlü Dünya 2' filminin Netflix'e geleceği tarih belli oldu

Ancak Fox TV, Ego isimli yeni dram dizisini pazar akşamları yayınlamaya karar vererek önemli bir adım attı. Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisini başrolde buluşturan yeni dizi 5 Şubat Pazar akşamı saat 20.00’daki ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Teşkilat yeni bölüm yayınlanacak mı? Teşkilat 4 Aralık Pazar var mı, yok mu  ? Teşkilat yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Böylece Yargı ve Teşkilat dizilerine çok güçlü bir rakip gelmiş oldu. Artık pazar akşamları reyting rekabeti daha sert olacak ve Ego isimli yeni proje izleyicilerden karşılık bulabilir ise Teşkilat ve Yargı dizilerini izlemeyenleri kendisine çekebilir.

FOX TV'nin Yeni Dizisi Erkeğe Güven Olmaz (EGO)'dan İlk Tanıtım Geldi! EGO'da  Neler Olacak?