8 kısımdan oluşan Erşan Kuneri, geçtiğimiz hafta yayına girmişti. Diziyi çok beğenenler olduğu kadar eleştirenler ve Cem Yılmaz’ın eski üretimlerden uzak bulanlar da oldu.

Twitter’da bir kullanıcı Erşan Kuneri’yi çok beğendiğini belirterek, “Gibi” dizisine benzettiğini söyledi.
Üretimde rol alan Zafer Algöz de bu izleyiciye “Gibinin bu düzeye gelmesi için 2 fırın ekmek,4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek” karşılığını verdi.

Öteki bir kullanıcı da bu karşılığın altına “Zafer Abi bu işin uzmanı sensin lakin seyirci olarak söylüyorum Üzere öteki bir şey. Keşke sen ve Cem Abi Gibi’de bir kısım de olsa oynasanız. Off ne hoş olurdu Feyyaz Yiğit güldürüsünde sizi görmek. ” yazdı.

Zafer Algöz de bu kullanıcıya “Feyyaz Yiğit güldürüsü mi” cevabını verdi.

Kadir İnanır'ın sağlık durumunda yeni gelişme! Doktoru açıkladı Kadir İnanır'ın sağlık durumunda yeni gelişme! Doktoru açıkladı

Diğer bir Twitter kullanıcısı bu kelamlar üzerine “Sevgili Zafer Abi, kıyaslamak yerine farklı kulvarlarda görmek daha hakikat olurmuydu sanki. Bir de Üzere takımının de duayen bir ağabeyi olarak daha yapan bir yorumun güzel olurdu diye düşünmeden edemedim. Seviliyorsun ağabeycim, saygılar” yorumunda bulundu.

Zafer Algöz bu cevaba “Nişastalı su muhallebisiyle, kaymaklı ekmek kadayıfını mukayese etmeyelim derim. Yoksa doğal ki herkesin zevki birinci mevki” kelamlarıyla yanıt verdi.