Mustafa Keser verdiği röportajda, “Orhan Gencebay iyi bir müzisyendir ama iyi bir ses sanatçısı değildir. Müslüm Gürses Türkiye’nin en lezzetli seslerinden biridir ama hayatımda dinlemedim çünkü kötü okuyor” ifadelerinde bulunmuştu.

Keser'e cevap gecikmedi. İbrahim Tatlıses, "Gündemde kalmak için bunları yapıyor" yanıtında bulundu.

PROGRAMA BAĞLANDI

İbrahim Tatlıses, Mustafa Keser'in açıklamalarının ardından TV8 ekranlarında yayınlanan “Aramızda Kalmasın” programına bağlandı. Programa katılan Tatlıses,“Mustafa Keser’e sorun, onu da sahneye çıkaran kimmiş? Kanal 6’daki ‘İbo Şov’a çıkardım, oradan aldı yürüdü. Bana da zamanında konuşur gibi oldu ama ben önlemimi aldım, konuşamaz. Nankör insanı sevmiyorum." ifadesinde bulundu.

"SÖYLEDİKLERİ HADSİZLİKTİR"

Tatlıses, devamında Keser için şu açıklamalarda bulundu:

Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı

"Çok iyi bir müzisyendir, onu inkar edemem. Ama tüm bu sanatçılar için söyledikleri hadsizliktir. Gündemde kalmak istediği için bunları yapıyor. Kişi olarak da haddini bilmeli. Hayatım boyunca nankör olmadım. Kör ol ama nankör olma. Ben nankörleri hayatım boyunca sevmedim."

"GÖRÜNSÜN ADAM OLSUN DİYE BİRİNİ GETİRDİLER"

"Yanıma oturtup, görünsün adam olsun diye birini getirdiler. Şimdi adam oldu benden iyi para kazanıyor. İki defa uçakta karşılaştık, yüzünü çevirip, selam vermedi."

Editör: Öznur Kaya