Ünlü oyuncu Ahu Tuğba'dan sevenlerini endişelendirecek haber geldi. Tuğba, ABD'de trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası Tuğba'nın kaburgalarında kırık bulunduğu ve acil olarak Los Angeles'ta bulunan Katolik Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındığı bildirildi.

Gündemde dolaşan iddiaya göre, Ahu Tuğba Türkiye'den gelen bir telefon görüşmesi sonucu öfkeyle direksiyona oturdu. Telefonda aldığı haberin ise evinin yıkılıp, yerine yol yapılacağı bilgisi oldu.

8 SAATTEN FAZLA SÜRDÜ

80'li yılların parlayan ismi Ahu Tuğba, Banker Bilo, Dokunmayın Şabanıma, Kayıp Kızlar, Beyaz Ölüm, Elveda Dostum, Taçsız Kraliçe, Bir Aşk Bin Günah, Akrep, Yosma, Zifaf, Yapışık Kardeşler gibi filmleriyle döneme damga vurmuştu.

Haber SnobMagazin'de yer aldı. Habere göre, Los Angeles'ta Katolik Hastanesi'ne kaldırılan Tuğba'nın ameliyatının 8 saatten fazla sürdüğü öğrenildi.

Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı

"AHUMUN MORALİ BOZULMASIN"

Ameliyat sonrası Ahu Tuğba'nın kişisel Instagram hesabından açıklama yapan ve isminin Füsun olduğunu açıklayan kişi, "8 saatin üzerinde ameliyatı geçti. Ahumun morali bozulmasın. Bizim çok değerlimiz, dua gönderin, duanızı eksik etmeyin" diyerek ardından da, "Kaburgaları kırık dediler. Kanı da zor bulunuyormuş, 0 rh -" açıklamasında bulundu.

(Kaynak:T24)

Editör: Öznur Kaya