Magazin

2022'nin Unutulmaz Magazin Haberleri

Magazin dünyası her yıl olduğu gibi bu yılı da hareketli geçirdi. İşte 2022'ye damga vuran magazin olayları!

Abone Ol

Şarkıcı Edis ve Zeyep Bastık'ın cesur dans videosu gündeme bomba gibi düşmüştü. Bastık konuyla ilgili 'Çok abartıldı. Önümüzde 300 kişinin olduğu bir yerde biz zaten böyleyiz. Dokunaklıyız, severiz, kardeşiz...' dedi.

Haldun Dormen, İlber Ortaylı, Zafer Algöz, Bennu Gerede ve yapımcı Adil Adil Şentekin, Nişantaşı’nda yaşadıkları binanın kapıcısı tarafından dolandırıldı. Apartman görevlisi binada yaşayanlardan para toplayarak kayıplara karıştı. İnsanlar ne tepki vereceğini bilemedi...

Bülent Ersoy’un Anıtkabir’e yağmurlu havada yaptığı ziyarette, kendisine eşlik eden bir subay tarafından şemsiye tutulması sosyal medyada kötü tepki çekti.Anıtkabir Komutanı Hava Savunma Albay Hakan Osman Sert ile şemsiye tutan Üsteğmen rütbesindeki takım komutanının görevden alındığını açıkladı. Albay Sert Hakkâri’ye atandı.

Kimselere söylemeden evlenmesi ve bir anda olaylı şekilde boşanmasıyla gündem olan Hadise’nin üstüne bir de Ebru Gündeş’in eski kocası Rıza Sarraf ile mesajlarının ifşa olması herkesi şoke etti.

Yıllardır ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Müge Anlı herkesi sürpriziyle şaşırttı. İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyuran Müge Anlı düğününü de gözlerden uzak şekilde gerçekleştirdi.

Şuan sahnelere geri dönen Gülşen, sahnede imam hatiplilerle ilgili sözleri üzerine, ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçlamasıyla 25 Ağustos’ta tutuklandı. 

İşte herkesin kaçırmadan takip ettiği o çok konuşulan olay! Birbirlerinin tüm kirli sırlarını ortalığa döken Johnny Depp ve Amber Heard davası sonunda bitti. Jüri, Johnny Depp’i haklı bularak Amber Heard’ün Depp’e 15 milyon dolar tazminat ödemesine hükmetti. 

İşte çok konuşulan yendinci kez 'evet' ... Seda Sayan ile Çağlar Ökten, 25 Nisan'da Beşiktaş Belediyesi Nikah Daire Başkanı Osman Kurtoğlu'nun kıydığı nikâhla hayatlarını birleştirdi.

Herkesi duydukça şok eden o olay... Ezgi Mola, Batman'da intihar eden İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle 24 Mayıs'ta 6 bin 960 TL para cezasına çarptırıldı.

 "Şampanya parası personele verildi" 

Demet Akalın, geçtiğimiz ağustos ayında Bodrum'da sahne aldığı mekanda kendisine getirilen şampanyayı beğenmeyip, garsonun başından aşağı dökmesi sosyal medyada büyük tepki çekti. 

53 gün süren o evlilik!

Murat Dalkılıç ile iki yıl sonra anlaşmalı olarak boşanan Merve Boluğur, ikinci kez nikâh masasına oturdu. DJ Mert Aydın'la 3 Ekim'de evlenen oyuncu, 53 gün sonra boşandı.

Serdar Ortaç'tan göz açtıran o konuşma...

"Baba olmak için artık çok geç. Halbuki kaç tane çocuğum olacaktı... Hep kürtaj oldular, kaç tane... Yazık... İstemediler. Gençlerdi. Onlar da haklı, bir şey diyemiyorum. Aralarında tanıdığınız isimler de var" 

4 yıldır Mert Yazıcıoğlu ile birlikte olan Afra Saraçoğlu ayrılık haberini açıkladı. 

Abone Ol