Spor

Abdulkerim Bardakcı 4 büyüklerden hangisine sıcak bakıyor? Beşiktaş'ın Bardakcı için formülü ne?

Spor camiasının uzun süredir konuştuğu isim Abdulkerim Bardakcı, 4 büyüklerden hangi takıma sıcak bakıyor. İşte cevap haberin devamında...

Abone Ol

Konyaspor'un başarılı oyuncusu Abdulkerim Bardakcı, Beşiktaş'ın yanı sıra Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alıyor. Başarılı bir sezona imza atan Bardakcı'nın gelecek sezon hangi takımda yer alacağına ilişkin net bir karara varılmadı. 

Konyaspor'un teknik direktörü İlhan Palut, Abdulkerim Bardakcı'nın takımda kalmasını isterken Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin aklı fikri Bardakcı'da.

TAKAS + 2 MİLYON EURO

Beşiktaş'ta transfer süreci devam ederken Abdulkerim Bardakcı için transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlılar stoper açığını Konyaspor oyuncusu Abdulkerim Bardakcı ile tamamlamak istiyor. Bu transfer için 2 milyon Euro önerdi ancak yeşil-beyazlılardan son olarak 5 milyon Euro yanıtı almıştı. 

Bardakcı için bonservis bedelini indirmeye çalışan Beşiktaş, yeni çözüm olarak takas isimler önermeyi amaçlıyor. Siyah-beyazlıların takasta kullanılacak isimler konusunda İttifak Holding Konyaspor'a alternatifli bir liste sunacağı ifade edildi. Listede Salih Uçan'ın da olacağı gelen haberler arasında.

Abone Ol