Spor

Beşiktaş'ta Emre Mor transferi! Salih Uçan + Para teklifi masada

Emre Mor'un Türkiye'ye dönmesinden sonra ciddi manada talipleri arttı. Bu takımlara eklenen isimler arasında Beşiktaş'ta var.

Abone Ol

24 yaşındaki başarılı golcü Emre Mor, dört büyüklerin radarına girdi. Avupa takımında yer aldıktan sonra yıldızı parlayan oyuncunun Olimpiako macerası sona erdi. Gösterdiği performansla spor camiasının dikkatini çeken Mor, transferin gözde ismi oldu. 

Beşiktaş'ın Başkanı Ahmet Nur Çebi, Emre Mor'u kendi kadrosuna katmak istediğini açıkladı. yuncunun durumunu soran Çebi, Hurma'ya 'Emre Mor için bir takımla anlaştınız mı?' sorusunu yöneltti. Hurma ise henüz gelen tekliflere olumlu yanıt vermediğini aktardı.

Teklif Salih Uçan artı para

Ahmet Nur Çebi'nin, Emre Mor transferi için Beşiktaş'a Salih Uçan + para teklifini yaptığı ortaya çıktı. Beşiktaş'ın bu talebi üzerine başkan Hurma, düşünmek için zaman istedi.

İki kulübün, cuma günü Emre Mor konusunda yeniden bir araya gelmesi bekleniyor. Bu süreçte siyah-beyazlı cephe, Emre Mor transferini teknik direktör Ismael ile birlikte değerlendirecek ve Karagümrük'e son teklifi yapacak.

Abone Ol