Spor

Ebru Şahin, Cedi Osman'ı korudu; Buğrahan Tuncer'e saydırdı

Milli Basketbol takımının mağlubiyet faturası Cedi Osman'a kesildi. Ebru Şahin eşini savundu.

Abone Ol

EuroBasket 2022 turnuvalarında Fransa'ya karşı 87-86 mağlup olan Milli Basketbol Takımı'nın mağlubiyet faturası Cedi Osman'a kesildi.

Cedi Osman'ın son saniyelerde yaptığı hata üzerine Fransa'ya yenik düşen Milli Takım hakkında Buğrahan Tuncer,"Konuşacak pek bir şey yok. İkinci defa oluyor bu. Ben böyle bir maç hatırlamıyorum. Herkes çok üzgün, çok. 2019, şimdi bu. İmkansızı yine başardık. 9 saniyede kazanacağımız maçı uzatmaya götürüp kaybediyoruz. Pek bir şey diyemiyorum" ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Cedi Osman'ın yakın zamanda nikah masasına oturduğu oyuncu eşi Ebru Şahin, Twitter hesabı üzerinden Buğrahan Tuncer'e saldırdı.

Şahin yapıtığı paylaşımda "Yokluktan liderlik vasfı verilmiş, turnuva boyunca oyuncular yorgunluktan ve mücadeleden bayılacakken turnuvada 1 maç toplam 10 dakikası olmayanlar şanslı gününe şükredip takımına teşekkür edeceğine hatırlatma yapıyor. Art niyet ve bireysellik budur. Böyle star olmazsınız ama nankör olursunuz" dedi.

Şahin'in bu sözleri sosyal medyada gündem olurken Buğrahan Tuncer'in sevgilisi oyuncu Eda Ece'nin Şahin'in aksine takımı tebrik etmesi büyük beğeni topladı.

Abone Ol