Magazin

Haftanın en popüler çiftleri belli oldu! Görünen isimler herkesi şaşırttı!

Somera.tr tarafından hazırlanan haftanın en popüler çiftleri listesinde sevilen çiftler belli oldu! İşte o çok konuşulan liste...

Abone Ol

Kardeşlerim dizisinden Aybike ve Berk çifti 574.425 ileti sayısıyla 18-25 Ocak tarihleri arasında somera.tr tarafından hazırlanan 'Sosyal TV'deki En Popüler Çift' listesinde zirveyi kaptı.

Yine Kardeşlerim dizisinden Asiye ve Doruk çifti 468.016 ileti sayısıyla 18-25 Ocak tarihleri arasında somera.tr tarafından hazırlanan 'Sosyal TV'deki En Popüler Çift' listesinde AyBer çiftinden sonra 2. sırayı aldı.

Kızılcık Şerbeti dizisinden Doğa ve Fatih çifti 414.766 ileti sayısıyla 18-25 Ocak tarihleri arasında somera.tr tarafından hazırlanan 'Sosyal TV'deki En Popüler Çift' listesinde 3. sırayı alarak yerini korudu. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör çiftinin sadece dizide değil aynı zamanda gerçek hayatta da bir çift olduğu yakın zamanda açıklanmıştı.

Kardeşlerim dizisinden popüler bir çift daha! Bu sefer 327.504 ileti sayısıyla 18-25 Ocak tarihleri arasında somera.tr tarafından hazırlanan 'Sosyal TV'deki En Popüler Çift' listesinde 4. sırayı alan Süsen ve Ömer çifti oldu.

Emanet dizisinden Nana ve Yaman çifti 250.614 ileti sayısıyla 18-25 Ocak tarihleri arasında somera.tr tarafından hazırlanan 'Sosyal TV'deki En Popüler Çift' listesinde 5. sırayı alarak listeyi kapattı.