Spor

Konyaspor rekorlarla başladı

Süper Lig'in 6 haftasında Konyaspor geçen sezon nazaran bu sezon daha iyi bir performans ortaya koydu.

Abone Ol

Sezona güzel bir giriş yapan Konyaspor, sahasında Hatayspor ile karşılaştı. Konyaspor, Süper Lig'in 6. haftasında Eskişehir’de oynadığı maçta Hatayspor’u Ü mağlup etti ve haftayı 3 puanla kapattı.

Eskişehir’de oynanan mücadele yeşil-beyazlıların sahibinin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Konyaspor'a galibiyeti getiren gol 66'da Bruno Paz'dan geldi.

GEÇEN SEZONDAN DAHA İYİ 

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de sezonu 3. sırada tamamlayan Anadolu Kartalları,  ligin ilk 6 haftasında 3 galibiyet, 3 beraberlik alarak 12 puan toplamıştı. Bu sezona daha iyi başlayan Anadolu Kartalı, 6 maçta 4 galibiyet, 2 de beraberlik alarak 14 puan topladı ve geçen sezonki performansının üzerine çıktı.

REKORLARLA BAŞLADI

Konyaspor ligin ilk 6 haftasında kalesini gole kapatan Konyaspor, bu alanda 1986-87 sezonunda ligin ilk 6 haftasında kalesini kapatan Trabzonspor’dan sonra ikinci takım oldu. Yeşil-beyazlılar kendi kulüp tarihinde 6 maç gol yemeyerek bir rekora imza attı. Konyaspor daha önce 2017-2018 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonunda 26 ve 30. haftalarda oynadığı 5 maç gol yememişti. Sergen Yalçın yönetiminde Kayserispor ve Kasımpaşa’yı 2-0, Sivasspor’u 5-0 mağlup eden yeşil-beyazlılar, Osmanlıspor ve Antalyaspor’la 0-0 berabere kalmıştı.

KAYNAK:PUSULA

Abone Ol