SAĞLIK

Mutsuzluğunuzun sebebi bağırsaklarınız olabilir!

Sebepsiz yere kendinizi mutsuz ve bitkin mi hissediyorsunuz? Bu mutsuzluğunuzun sebebi bağırsaklarınızda yatıyor olabilir. İşte detaylar...

Abone Ol

Mutsuzluk ve huzursuzluk duygusunun psikolojik, fiziksel ve daha birçok sebebi olabilir. 

Ancak bazen kendimizi sebepsiz yere mutsuz hissettiğimiz dönemler olur. Böyle zamanlarda mutsuzluğumuzun sebebini bilmediğimiz için ne yapmamız gerektiğini bilemeyiz. Uzmanlar sebepsiz mutsuzluğunuzun sebebini açıkladı. Mutsuzluğunuz, bağırsaklarınız yüzünden olabilir!

Uzmanlara göre mutluluk hormonu doğrudan bağırsaklarla ilgili... Bağırsaklarınızdaki ve sindirim sisteminizdeki sıkıntılar, ruh halinizi olumsuz etkiliyor olabilir. 

Bağırsak ve sindirim sistemi sorunları bazen kendini açıkça gösterse de bazı zamanlar da gizlenebilir. Bu gizli rahatsızlıklar, ruh sağlığınızı siz farketmeden olumsuz etkileyebilir. 

Ne yapmak Lazım?

Sebepsiz mutsuzluk hissediyorsanız ve kendinizde psikolojik bir sıkıntı görmüyorsanız yapmanız gereken ilk şey hastaneye gidip bağırsaklarınızı kontrol ettirmek olmalı. Doktor muayenesiyle beraber iç huzursuzluğunuzun sebebi böylece çözüme kavuşabilir.

Abone Ol