Kültür-sanat

Netflix'te 2023 aralık ayı içerikleri neler?

Her ay yeni içeriklerle seyirciyi heyecanlandıran Netflix, aralık ayında da türk ve yabancı yapımlarla seyircileri doyuracak.

Abone Ol

1-KUŞ UÇUŞU (DİZİ)

14 Aralık'ta 2.sezonuyla seyirciyle buluşucak olan "Kuş Uçuşu" dizisinin başrollerinde; Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol'un yanı sıra İrem Sak, Burak Yamantürk ve Defne Kayalar'da yer alacak. İlk sezonuyla seyircinin beğenisine toplayan dizi 2.sezonu için heyecanla bekleniyor.

2-BERLİN (DİZİ)

29 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak olan "Berlin" dizisi, uzun zamandır sözü edilen fakat bir türlü yayın açıklanmayan dizilerden biriydi. Ay sonunda izlenecek olan dizinin başrolünde; Pedro Alanso, Begona Vargas, Julio Pena ve Itzıar Itunı yer almaktadır.

3-THE CROWN (DİZİ)

14 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak olan bir diğer yapım ise "The Crown" oldu. 6. sezon 2.kısım ile seyirciyle buluşacak dizinin başrollerinde; Claire Foy, Olivia Colman, Imelda Staunton ve Matt Smith yer almaktadır. 1990'lı yılları konu alan film bu kısımda en çok prenses Diana'nın ölümünden sonraki döneme dikkat çekecek.

4-DÜNYAYI ARDINDA BIRAK (FİLM)

8 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak olan ABD yapımı dram ve gerilimm türündeki "Dünyayı Ardında Bırak" filminin başrollerinde; Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha'la Herrold ve Charlie Evans yer almaktadır. Yönetmenliğini ve senaristliğini Sam Esmail üstlenmektedir. 

5-REBEL MOON: A CHİLD OF FİRE (FİLM)

22 Aralık'ta yayınlanacak olan "Rebel Moon:  A Child of Fire" filmi bilim-kurgu ve macera türündedir. Başrollerinde; Sofıa Boutella, Caharlie Hunnam, Djımon Hounsou, Ray Fisher ve Jena Malone yer almaktadır. 

6-MAESTR0 (FİLM)

20 Aralık'ta yayınlanacak olan film dram ve müzikal türdedir. Bradley Cooper hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlenirken aynı zamanda da başrol oyuncuların kadrosundadır. Diğer başrol oyuncuları ise; Carey Mulligan , Maya Hawke , Matt Bomer ve Miriam Shor yer almaktadır.

7-TAVUKLAR FİRARDA: KURTARMA OPERASYONU (FİLM)

15 Aralık'ta yayınlanacak olan "Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu" filmi animasyon, komedi ve macera türündedir. ABD yapımı filmin yönetmenliğini Sam Feel üstlenmektedir.