İşçi Haberleri

Öz Orman-İş Başkanı Aslan: "Geçici ve mevsimlik işçi kadro hakkı istiyor"

Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, yıllardır geçici ve mevsimlik orman işçilerinin sorunlarıyla ilgilenip dile getiren en önemli kişilerden biridir. Aslan, sosyal medya hesabı üzerinden TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda geçici ve mevsimlik işçi teklifi ile ilgili komisyon üyelerine görüşlerini sunduğu bir video paylaştı.

Abone Ol

Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, Orman Genel Müdürlüğünde geçici statüde 14 binden fazla işçinin kadro beklediğine işaret ederek, bu talebin karşılanması gerektiğini en fazla dile getiren kişidir. 

İşçilerin her daim yanında olan, haklarını sonuna kadar savunan ve emeklerinin karşılığını almak için durmaksızın mücadele eden HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, kadroya geçmek isteyen orman işçilerinin sesi olmaya devam ediyor. 

Göreve geldiği günden bu yana işçilerin yanında olan Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan , geçici ve mevsimlik orman işçilerine kadro verilmesine yönelik tekliflerini yineledi. 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda geçici ve mevsimlik işçi teklifi ile ilgili dün komisyon üyelerine görüş ve önerileri beyan eden Aslan, bu anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.