Magazin

Yalı Çapkını'nın yıldız oyuncusu Survivor 2023 kadrosunda!

Ekranların reyting rekortmeni Yalı Çakını dizisinin başarılı oyuncusu, Survivor 2023 kadrosunda mı yer alacak?

Abone Ol

2006 yılından beri Acun Ilıcalı'nın sunumuyla gerçekleştirilen ve büyük bir seyirci kitlesine sahip olan Survivor, yeni sezonu ve formatıyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezon nefes kesen mücadelelere sahne olan Survivor 2023'ün tanıtımı ise dün akşam yayınlandı. Yarışmanın Instagram hesabından paylaşılan videoda başvuruların başladığını duyuran Acun Ilıcalı "Survivor 2023'e hazır mısın? Bu yılki sloganımız şu; Survivor akıl oyunları" sözleriyle yarışmadaki yeni detayı paylaştı.

Yalı Çapkını'nın yıldızı 2023 Survivor'da!

Star TV'de yayınlanmaya başlayan Yalı Çapkını dizisinin başrollerinde genç oyuncular Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in yanı sıra Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu ,Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı gibi tecrübeli isimler de yer alıyor.

Acun Ilıcalı'nın yayınladığı Survivor 2023 başvuru videosunun ardından, yarışmacı kadrosu araştırılmaya başladı.

Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Ferit'in şoförü Abidin karakterine hayat veren Ersin Arıcı'ya teklif gittiği belirtildi.

Ancak Ersin Arıcı, konuyla ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı. Başarılı oyuncu diziden ayrılırsa yerine yeni bir oyuncu getirilecek.

Ersin Arıcı, Tabula Rosa, İnsanlık Suçu,  Keşke Hiç Büyümeseydik, Avlu, Kağıttan Hayatlar, Yakamoz S-245, Gidenler, Yalı Çapkını gibi çeşitli film ve dizilerde rol aldı.

Abone Ol