40 yaşındaki Limpopo kadın polis memurunun 12 yaşındaki bir çocuğu cinsel ilişkiye zorladığı görüntülerin sosyal medyada hızla yayılması ülkede tepkilere yol açtı. Kadın memur görüntülerin ardından tutuklandı.

Türkiye'nin desteğiyle yeniden yapılmıştı: Arnaudiye Camisi ibadete açıldı Türkiye'nin desteğiyle yeniden yapılmıştı: Arnaudiye Camisi ibadete açıldı

Görüntülerde bir kadın polis memurunun yatakta sırt üstü uzandığı anlara yer verildi. 12 yaşındaki erkek çocuğunun cinsel birliktelik yaşamak için zorlandığı görüntülerde kadının küçük çocuğu bir oyun oynadıklarına dair ikna etmeye çalıştığı dikkatlerden kaçmadı.

HEMEN TUTUKLANDI

40 yaşındaki Limpopo polis memuru, videonun internette yayılarak tepki çekmesinin ardından hemen tutuklandı. Haberlere göre, 30 Ocak'ta reşit olmayan çocuğa tecavüz şüphesiyle mahkeme huzuruna çıkacak.

Limpopo İl Polis Komiseri Korgeneral Thembi Hadebe de olayı şiddetle kınayara, “Görüntüden haberdar olduktan kısa bir süre sonra İl Komiseri, kadın polisin yakalanması ve çocuğu güvenli bir yere götürmek amacıyla Aile İçi Şiddet, Çocuk Esirgeme ve Cinsel Suçlar Birimi'ne olayla ilgili derhal soruşturma başlatma talimatı verdi” açıklamasında bulundu.