Kamu kurum ve kuruluşlarında yardımcı hizmetler sınıfı(YHS) sıfatı ile istihdam ettirilen ve 657 sayılı devlet memurları kanununa göre Genel İdari Hizmetler (GİH) ve Teknik Hizmetler Sınıfı (THS) sınıfılarına geçme hakkı bulunan personeller Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'ye seçim öncesinde veerilen sözleri hatırlatarak çağrıda bulundu. 

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Önümüzdeki yeni yüzyıla Türkiye'nin mührü  vurulacaktır

1965 Yılında Ortaya çıkan ve 2005 yılında bu personellerin memuriyet kadrosuna geçirilmesi adına Kamu-Sen ile toplu iş sözleşme mütabakatında yardımcı hizmetler sınıfında çalışan personellerin eğitim durumlarına göre bir defaya mahsus olarak bir üst sınıfa geçme hakkı bulunmasına rağmen henüz hükümet tarafından çalışma başlatılmaması mağdurlarca tepkilere ebep oldu. 

Yardımcı Hizmetler Sınıfı kaldırılsın' çağrısı - Habervakti, son dakika  haber, haber, güncel haberler, gazeteler

140 BİN YHS PERSONELİ SESLENDİ!

Kamu kurum ve kuruluşlarında yardımcı hizmetler sınıfı (YHS) sıfatıyla istihdam edilen 140 bin personel hükümete seslendi. Sn.Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yardımcı hizmetler sınıfına Cumhur ittifakı, ve Hükümet tarafindan söz verildi. Cumhur ittifakının tüm bileşenlerinin ittifak ettiği gerçeği ortadayken bütçe bahane edilerek 140 bin çalışan mağdur ediliyor.'' şeklinde açıklama yapıldı. 

Kamunun yalnız emekçileri: YHS'liler genel idari hizmet kadrosu istiyor

YHS'DEN FATİH ERBAKAN'A ZİYARET!

Kamu kurum ve kuruluşlarında yardımcı hizmetler sınıfı(YHS) sıfatı ile istihdam ettirilen ve 657 sayılı devlet memurları kanununa göre Genel İdari Hizmetler (GİH) ve Teknik Hizmetler Sınıfı (THS) sınıfılarına geçme hakkı bulunan 140 bin personel daha önce Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a ziyarette bulundu. Dernek tarafından yapılan açıklamada ,

750 bin kamu işçisinin talepleri neler? 750 bin kamu işçisinin talepleri neler?

site temizliği | Işıltı Temizlik

Kıymetli büyüğümüz; Saygıdeğer, Yeniden Refah partisi Genel Başkanı Sayın Fatih Erbakan beye Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinde yardımcı hizmetler sınıfı derneği yönetim kurulunu ağırlayarak ilgisi, alakası, nezaketi ,misafirperverliğinden dolayı 140.000 Yardımcı Hizmetler Sınıfı çalışanlarımız adına teşekkür ederiz. Yardımcı hizmetler sınıfı çalışanlarının statü değişikliği ile alakalı kanun teklifine vermiş olduğunuz desteği çok değerli ve önemli buldugumuzu ifade etmek isteriz. Desteklerinizin devamını bekliyoruz. Saygılarımızla.'' şeklinde açıklama yapıldı. 

140 BİN YHS PERSONELİNDEN MHP'YE ÇAĞRI!

Kamu kurum ve kuruluşlarında yardımcı hizmetler sınıfı(YHS) sıfatı ile istihdam ettirilen ve devlete mali yüklerinin olmadığını ifade eden YHS personelleri MHP'ye çağıda bulunarak ''Sayın Vekilimiz, Yardımcı hizmetler sınıfından bizi kurtarın lütfen. Bu mübarek günde 140 bin insanın büyük duasını alırsınız.'' şeklinde açıklama yapıldı.