Enerji İş Sendikası Genel Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mahmud Altunsoy, seçime günler kala gündemin nabzını tutmaya devam ediyor.

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ MAHMUD ALTUNSOY'UN AÇIKLAMASI | Yeniden Refah  Partisi

Mevcut Türkiye siyaseti ile ilgili bilgi ve yorumları ilgiyle takip edilen Mahmud Altunsoy, 28.03.2024 Perşembe günü saat 12.15’te TV100 ekranlarında, kuruluşunda yer aldığı Yeniden Refah Partisi ve seçim gündemine dair konularda önemli açıklamalarda bulunacak.

Cumhur İttifakı'na destek verilmeyerek kime hizmet ediliyor?

Altunsoy, konuk olacağı programdan önemli başlıkları şu şekilde aktardı:

Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu, MKYK ve MYK üyesi Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunduğumuz ve mevcut siyasal paradigmalara karşı yeni bir söylem ve politik yaklaşımlarla Adil Düzen ve Milli Görüş’ün yeni kalesi olmasını arzu ettiğimiz Yeniden Refah Partimiz’in dününü ve bugününü TV100 ekranlarında konuşacağız.

Kuruluşunda görev almak, il ve ilçe teşkilatlarının tamamında birliktelikler kurduğumuz Yeniden Refah Partisi teşkilatlarındaki katkılarımız, maddi ve manevi destek sunmanın sağladığı onur ile söylem hakkı bulduğumuz düşüncesiyle siz değerli vatandaşlarımızla paylaşımlarda bulunacağız.

Bir seçimde ittifak ile 5 milletvekili kazanımı,

Bir başka seçimde küstüm oynamıyorum ver misketlerimi,

Türkiye Cumhuriyeti üzerinde çokça oyunun oynandığı bir coğrafya iken bir de bizim mahallenin oyun içine girmesini kabul edemeyiz. 

İstanbul, İzmir ve Ankara’da Cumhur İttifakı’na destek verilmeyerek adayların çıkarılması kime ve neye hizmet edecektir?

Gelin cevaplarını hep birlikte arayalım.

28.03.2024 Perşembe (yarın) günü saat 12.15’te TV100 ekranlarında kendi muhasebemizi yapalım.

İstanbul'da Taksim metrosunda intihar girişimi İstanbul'da Taksim metrosunda intihar girişimi