4D kamu  işçilerine beklenen haber geldi. İşte bir işçiye gelen o mesaj...

Merhaba arkadaşlar, Kamu işçilerinin uzun süredir beklediği geriye dönük ödemeler için 1.3 trilyonluk ek bütçe bakanlıklara gönderilmeye başladı. Kamu kurumlarında çalışan memurlara ve işçilere, Seyyanen zam ve geriye dönük ödemelerin bu hafta içinde ödeneceği duyuruldu.

Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışan 200 bin kamu işçisinin geriye dönük ödemeleri ile ilgili olarak sendika tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Sağlık Bakanlığı personelinin geriye dönük ödemeleri cuma günü ödenecektir. Öz Sağlık Sendikası, bu konuda genel merkezden gelen bilgiyi üyelerine iletti ve en geç bu hafta cuma günü ödemelerin hesaplara aktarılacağı belirtildi.

Türker Ateş'ten kademeli emeklilik çağrısı: 1 gün ile 17-20 yıl geç emeklilik olmaz Türker Ateş'ten kademeli emeklilik çağrısı: 1 gün ile 17-20 yıl geç emeklilik olmaz

Bu güzel haberi üyelerimize WhatsApp üzerinden iletiyoruz.

Böylece uzun süredir beklenen geriye dönük ödemelerin cuma günü itibarıyla yapılacak olması, kamu işçileri arasında sevinçle karşılanıyor. Bu ödemeler, çalışanların maddi durumunu olumlu yönde etkileyecek ve beklenen zam ile birlikte çalışanların hayatına önemli bir katkı sağlayacaktır.