Gezeravcı, öğrencilere ilham verdi: "Potansiyelinizi yansıtın!" Gezeravcı, öğrencilere ilham verdi: "Potansiyelinizi yansıtın!"

Bir zamanlar cep telefon pazarının lideri olan Nokia’nın ikonik tuşlu modeli 3210 geri dönüyor. İlk olarak 1999’da piyasaya sürülen 3210, ilk çıktığında renkli tasarımıyla dünya genelinde büyük ilgi görmüştü.

Günümüzde Nokia, varlığını HMD Global çatısı altında sürdürüyor. Firma, 3210 modelini yeniden günümüze adapte etmek istiyor. Akıllı telefon sınıflandırmasına girmeyecek olan cihaz, 4G bağlantısı, Bluetooth desteği ve daha uzun pil ömrü gibi günümüzün standartlarını karşılayan özelliklerle donatılmış olacak.

Unutulmaz eski tuş düzeni korunurken, arka tarafta 2024’e uygun bir tasarım ve eski modelde bulunmayan bir arka kamera olacak. Arka tarafta Nokia logosu yer alıyor ancak HMD kendi markasını da alt kısma ekledi.

FİYATI NE OLACAK?

Nokia 3210'un yeni versiyonunun Mayıs ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ve fiyatı ise henüz belirsiz. Ancak fiyatlandırmanın 100 dolar civarında olması öngörülüyor.

Editör: Yudum Özel