Başrollerini paylaştığı Gizem Karaca, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın paylaştığı Özür Dilerim filmi, 14 Nisan'da vizyona girecek. Heyecanla beklenen filmin galası ise dün akşam İstanbul'da yapıldı. Gala için abartılı makyaj yaptıran Oğuzhan Koç'un tarzı takipçileri arasında tartışmaya neden oldu. 

Sıla Türkoğlu, Hande Erçel ve Özge Yağız 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesinde! Sıla Türkoğlu, Hande Erçel ve Özge Yağız 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesinde!

"Sosyal medyanın zehirlerisiniz siz"

Galaya gri renkteki bir takım elbiseyle katılan Oğuzhan Koç, ayakkabı olarak da düğününde giydiği topuklu ayakkabılarını giydi. Aynı ayakkabıyı ikinci kez giydiği için tepki alan Oğuzhan Koç, "Aynı ayakkabıyı da giyebilirim ayıp değil. Sosyal medyanın zehirlerisiniz siz. Ne olur azalarak bitin" dedi.

 "Demet Özdemir'in malzemelerini çalıp makyaj yapmış"

Çekim esnasında parlamaması için yaptırdığı makyajın dozunu kaçıran Oğuzhan Koç, için " Demet Özdemir'in malzemelerini çalıp makyaj yapmış" yorumları yapıldı. Aynı zamanda galaya Demet Özdemir'in katılmaması da dikkat çekti. Şimdilerde Adım Farah dizisinin başrolünü oynayan Demet Özdemir'in yoğun iş temposundan dolayı galaya katılamadığı iddia edildi.