'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor 'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor

Bu sezon Fox TV de izlediğimiz, başrollerini Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in paylaştığı ''Adım Farah'' dizisi iddiaları haklı çıkararak dün akşam ekranlara gelen 27.bölümle final yaptı.

Adım Farah'ta neler oldu? Adım Farah reytingleri nasıl? Adım Farah sosyal  medyanın galibi… - Marmaris Manşet

Başrollerini Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in paylaştığı dizinin final bölümü izleyiciyi ekrana kilitledi. 

Behnam’dan görüntüleri alan Farah, Bade ve Gönül’e hiçbir delilin kalmadığını, görüntüyü yok ederek onları koruyacağını söyler. Bunun üzerine daha fazla sessiz kalamayan Bade, Tahir’in polisle iş birliği yaparak Farah’ı korumak için cinayeti üstlendiğini açıklar. Bunun üzerine Farah Tahir’in kendini feda etmesini engellemek için harekete geçer.

Adım Farah Dizisi 21 Bölüm | FOX

Mehmet ise evlilik teklifini reddetmesinin asıl sebebini öğrenmek için Bade’nin karşısına çıkar. Bade’den tüm gerçeği öğrenen Mehmet kardeşinin tek amacının ailesini korumak olduğunu artık biliyordur.  Mehmet kardeşine olan davranışlarından dolayı büyük bir pişmanlık yaşar. Farah Mehmet’ten Tahir’in suçu üstlenmesini engellemesini ister. Aksi halde Bade ve Gönül’ü de yakma pahasına görüntüyü kullanmaktan çekinmeyecektir.

Diğer yandan Tahir, Mehmet ve Salim müdür Orhan’ın patronunu ortaya çıkarmak için riskli bir plan yapar. Hem Farah hem de onun hamlelerinden habersiz olan Tahir bu operasyonun sonunda hapse gireceklerinden emindirler. Ancak yaşanan sarsıcı bir olay başta Farah olmak üzere herkesi darmadağın eder.

Adım Farah bu akşam (27 Eylül) var mı, yayınlanacak mı? İşte Fox TV yayın  akışı

''Demet sen bir armağandın''

Dizinin final yapmasıyla beraber veda mesajları da art arda gelmeye başladı. Engin Akyürek sosyal medyada yaptığı paylaşımda ekibe, seyirciye, oyuncu arkadaşlarına ve yapımcıya teşekkürünü belirtirken; rol arkadaşı Demet Özdemir için ayrıca bir yaplaşım yaptı. Paylaşımda ''Demet sen bir armağandın'' yazarak ünlü oyuncuya teşekkürünü ifade etti.