Yalı Çapkın'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu arasında otam gerginleşti.İddiaya göre güzel oyuncunun Mert Ramazan Demir ile samimi halleri ilişkisinin bitmesine neden oldu. Diğer iddiaya göre ise Mert Yazıcıoğlu'nun sevgilisinden yeni ayrılan Hafsanur Sancaktutan ile yeni bir aşka yelken açtığı...

Afra Saraçoğlu'nun annesiyle fotoğrafı ortaya çıktı - Bursada Bugün - Bursa  bursa haber bursa haberi bursa haberleri Bursa

Yalı Çapkın'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu'nun dört yıllık ilişkisinin sona erdiği iddiası gündeme adeta oturdu. İddiaya göre Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nun samimi halleri Mert Yazıcıoğlu'nun sabrını taşırdı. Daha bu iddia sıcaklığını korurken ortaya daha ağır bir iddia atıldı.Gazetemagazin'de yer alan habere göre; Mert Yazıcıoğlu'nun Mert Yazıcıoğlu'nun 'Darmaduman' dizisindeki partneri Hafsanur Sancaktutan ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını kaldırmadı.Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın başrolleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in enerjisi, seyirciye pozitif  bir şekilde yansıdı. İkili, dizinin ilk gününden beri oldukça yakıştırılırken Afra Saraçoğlu'nun, Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkisi gerildi.

Ayrıldılar mı ?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in pozlarına yorum yağdı - Magazin  Haberleri

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben'i ifşa eden yakın arkadaşı çıktı! Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben'i ifşa eden yakın arkadaşı çıktı!

Kıskançlık konuşarı gündeme gelirken, Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlunun ayrıldığı iddia edildi. Gazetemagazin'den edinilen bilgi olaya bambaşka bir şok getirdi. Hafsanur Sancaktutan ile Mert Yazıcıoğlu arasında aşk iddiasına göre ise Mert Yazıcıoğlu ve oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın aşk yaşadığı belirtildi. Hafsanur Sancaktutan ise Deniz Can Aktaş ile olan birlikteliğini kısa bir süre önce bitirmişti.