Beyaz Futbol'da yorumculuk yapan eski FIFA Kokartlı hakemlerden Ahmet Çakar o ismi hedef göstererek topa tuttu. Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi deplasmanda yenmesinin ardından, ünlü yorumcu karşılaşmayı değerlendirdi. Maçı yöneten Zorbay Küçük hakkında olaylı açıklamalar yapan Çakar, şunları kaydetti:

 "Hiçbir derbide bu geceki kadar bir takımın bilerek veya bilmeyerek kollandığına ve diğer takımın bu kadar ezildiğine şahit olmadım. 4 tane majör hata var!" dedi.

19 maçlık yenilmezlik serisini Trabzonspor karşısında kaybeden Fenerbahçe, Süper Lig'de liderliği Galatasaray'a bıraktı. Beyaz TV ekranlarında mücadeleyi yorumlayan Ahmet Çakar, dev maçta hakem Zorbay Küçük'ün Fenerbahçe lehine birçok düdük çaldığını vurguladı.

Fenerbahçe'de Simon Kjaer gelişmesi! İtalyan basını açıkladı Fenerbahçe'de Simon Kjaer gelişmesi! İtalyan basını açıkladı

Onuachu'nun golü, gol. Enis Destan'ın attığı gol, babalar gibi gol. Fenerbahçe yatsın kalksın Zorbay Küçük'e teşekkür etsin. Normal şartlarda Osayi, Adana Demirspor maçında oynamayacaktı. Balıklama atıyor kendini. Onuachu'nun golünde faul varsa her korner golünde faul gösteririm size. Enis Destan'ın golünde faul varsa, dün Nelsson'un Kasımpaşalı oyuncuya yaptığı da penaltı. Bir de buna VAR müdahale ediyor. Mete Kalkavan ağır sınıfta kaldı. Bir maç, Fenerbahçe'nin lehine ve Trabzonspor'un lehine, mecazi anlamda 'soykırımvari' yönetilemezdi.