Başrollerini Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nejat İşler, Canan Ergüder ve Nur Sürer'in paylaştığı Aile dizisi Show TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yapımcılığını Ay Yapımın üstlendiği Aile dizisinde korku dolu anlar gerçekleşti. Dün akşam üstü mezarlıkta çekilen patlama sahnesinde Yusuf Soykan'ın (Tamer Yiğit) ölüm yıl dönümü sahnesi çekiliyordu. Plana göre sahne gereği bomba yüklü araç patlatılacaktı. Ancak İlk iki tekrarda bir sorun çıkmazken 3. tekrarda kontrolsüz büyük bir patlama gerçekleşti. Rüzgar nedeniyle alevlerin artması sonucu ekip korku ve panik içerisinde kaldı.

CANAN ERGÜDER'İN SAÇI, NEJAT İŞLER SAKALI YANDI

Kontrol amacıyla hastaneye götürülen İpek Çiçek, saçlarının önünü yanmaktan son anda kurtardı. Nejat İşler'in sakalında ve Canan Ergüder'in saçında ufak yanıklar oldu. Set paydos edilirken, yapım şirketi AY Yapım yaşanan kazanın ardından hemen inceleme başlattı.

İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor! İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor!

"Hata ve ihmallerle ilgili incelemeler başlatılmıştır"

Yazılı açıklama yapan Ay Yapım, "Aile dizimizin 11. bölümünü efekti final sahnesinin çekimleri sırasında üzücü bir hadise yaşanmıştır. Bazı çalışma arkadaşlarımızın yaralanmalarına neden olan bu olayın meydana gelmesine ilişkin olası hata ve ihmallerle ilgili incelemeler başlatılmıştır. Hizmet alınan şirketler başta olmak üzere her türlü araştırma ve inceleme yapılacak ve tarafımızca sonucu ulaştırılacaktır. Bütün çalışma arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" ifadelerini kullandı.