AK Partili Özcan'dan Mansur Yavaş'a: Amblem değiştirmek yeni bir israf kapısı değil mi? AK Partili Özcan'dan Mansur Yavaş'a: Amblem değiştirmek yeni bir israf kapısı değil mi?

Gümüşhane Sema Doğan Parkı'nda düzenlenen "Şehir Buluşmaları 2023" programında partililerle bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ,seçimden önce birlik imajı çizen muhalefetin dağıldığını dile getirerek, “Karşımızda millete güven vermeyen bir siyasi bir yapı var. Biz seçim öncesinde bunlar seçimden sonra dağılacaklar demiştik, nitekim gördüğünüz gibi dağıldılar, un ufak oldular” dedi.

Açıklamasında 21 yıllık iktidar dönemlerinde zaman zaman sıkıntılı süreçler yaşadıklarınıda kaydeden Dağ, "Pandemiden sonra Ukrayna-Rusya savaşı derken günümüzde de bu yaşadığımız sıkıntıları reddediyor değiliz. Ama inşallah bu sıkıntıları giderecek olan parti AK Parti'dir. Cumhur İttifakı'dır. Lider de Recep Tayyip Erdoğan'dır" diye konuştu.

Dağ, "Türkiye'ye hizmet etmek ve icraat noktasında 80 yılda kazandırılamayanları 20 yıla sığdıran bir iktidarız. Ancak bakıyoruz karışımızdaki siyasi rakiplerimiz ilk günden itibaren yalan algı ve şahsi menfaat düzenine kurulu bir politika izliyor. Bizim derdimiz millete hizmet, CHP'nin derdi makam sevdasıdır. 'Önce değişim.' diyerek yola çıkarlar, baktılar değişimden bir şey çıkmazsa bu sefer mevcut belediye başkanı iken aday açıklamak zorunda kalırlar. 'Aday mısınız?' diyenlere de 'Adayım demedim, yola çıktım.' derler. Daha İstanbul'a yola yeni çıkmış mevcut bir belediye başkanı gibi bir durumla karşı karşıya kaldığımızı da Türkiye siyaseti bu sayede görmüş oldu. Aramızdaki en büyük farklardan biri de işin doğrusu şudur, birileri hizmet üretir, birileri doğrunun peşindedir, hakikatin peşindedir. Birileri de sadece laf üreterek gündemde kalmaya çalışır. Milletimiz bugüne kadar hizmet üretene destek verdiği gibi inşallah bundan sonra da hizmet üretene destek vermeye devam edecek." ifadelerinde bulundu.